dimarts, 16 de desembre del 2008

La nostra relació amb Mataró

Gracies als articles publicats la temporada passada al Tot Mataró i al Capgrós, un reportatge emés al programa Quarts de Nou i a una entrevista a TV Mataró podem dir que el rem no es un desconegut per a la gent de Mataró. Molta de la gent que aprofita el bon temps per tornar a fer passejades al vespre pel port ja sap qui som: els Capgrossos remers.

Aquests son els enllaços on trobareu les noticies publicades:

Signatura del conveni de col·laboració amb l'Institut Municipal de Promocio Económica:
http://www.totmataro.cat/portal//index.php?option=com_content&task=view&id=81932&Itemid=38

Inici de la temporada 2008
http://www.capgros.com/noticies/detall.asp?id_noticia_portal=17752&sec=90&portada=1

Resultats dels capgrossos en la primera regata de la temporada 2008
http://www.capgros.com/noticies/detall.asp?id_noticia_portal=17876&sec=90&portada=1

Bon paper de les seniors femenines a la lliga catalana
http://www.capgros.com/noticies/detall.asp?id_noticia_portal=18095&sec=90&portada=1

També som coneguts pel col·lectiu Maimakansu que poden veure com les tripulacions de noies s'entrenen fent-los companyia desde el mar a la mateixa hora que ells corren pel magnific passeig maritim que tenim. I pels Armats de Mataró que ens acompanyen al port en els dies previs a les processons de la Setmana Santa a qui, com a timoner agraeixo els tocs de tambor que m'estalvien molts cops l'inevitable "Va, va, va" que fem servir els timoners per marcar el ritme als nostres remers.


I sobretot som coneguts per la gent aficionada als esports nautics en general amb els qui compartim les instal·lacions del port. Em refereixo als aficionats a la vela, tant lleugera com de creuer del Club Vela Mataró i als submarinistes de l'SPAS i Altitud Zero.


Es a dir, si reflexionem, molta gent a Mataró ens coneix tot i que no sap ben be què fem, com ho fem i per què ho fem. Personalment penso que no ens hem sapigut explicar be ni donar-nos a coneixer com cal, com la resta de la colla castellera. Be doncs, som els capgrossos, la seva secció de rem, i ens trobareu al port gairebé tots els dilluns i els dimecres a partir de les vuit oberts a explicar-vos qui som, que competim i que amb molt de gust podeu tastar el rem amb nosaltres.