dimarts, 5 de maig del 2009

V edició del trofeu Ciutat de Badalona "La Llarga"

Be doncs, i com que ja hem représ la nostra activitat, les noticies es succeeixen. També penjo la nota de premsa que fa referencia a la nostra participació a aquest trofeu.

"El passat 3 de Maig, es va celebrar el V Trofeu Ciutat de Badalona de Llagut "La Llarga", i la secció de rem de Capgrossos hi va participar amb tres tripulacions. En aquesta ocasió es competia a categoria masculina o femenina, i Capgrossos hi va aportar dos equips de fèmines i un d'homes.
Es tracta d'assolir 3600m de sortida llançada, amb un sol gir.
Enguany la sortida era en grup, repartint als participants en dues mànegues; i dues boies de gir per iniciar la tornada.
El dia acompanyava, després d'una entrada primaveral moguda, el diumenge es va llevar serè i clar, i el sol il·luminava un diumenge de festa. Segurament això va fer que el port de Badalona s'omplís d'acompanyants, familliars, amics i simpatitzants dels vogadors i vogadores que formaven ja part de la festa.
Així doncs, Capgrossos femenins va obtenir uns resultats que considerem ben optimistes: l'equip que conforma la categoria senior, va baixar dels 22 minuts, remant fort i a bon ritme fent el segon millor temps general, d'11 equips, però que després de compensacions d'edats, quedaven al 4rt lloc de la classificació ; mentre l'equip veterà de fèmines, s'estrenava en competició aquesta temporada, amb noves incorporacions, van aprofitar aquesta festa del rem com una prèvia de competició i pendre mides per la Lliga que comença diumenge vinent dia 10, a Empuriabrava.
En la categoria masculina, els Capgrossos es posicionaven en 6è lloc, d'onze equips.
Aprofitem per convidar-vos a la II regata de Lliga Catalana, que es celebrarà el proper 24 de Maig a Premià de Mar; ben a prop per qualsevol que vulgui veure una festa de rem."