dilluns, 25 de maig del 2009

Regata a Premià de Mar

Aquest diumenge a Premià varem poder gaudir de la II Regata de la Lliga Catalana de Llagut. Abans de tot felicitar als organitzadors, per que tot i la mala mar, els llaguts van poder entrar i sortir de l'aigua amb seguretat i el camp de regates va aguantar tota la jornada en unes condicions optimes.

Els Capgrossos de Mataró vam presentar les nostres tres tripulacions.

Els nois vam complir amb els nostres objectius: entrar a les finals i no quedar despenjats en elles. Així el desé lloc que varem aconseguir tenia sabor a victoria. I ara som onzens a la general, empatats a punts amb el Club de Rem Casinet.

Les noies segueixen imparables i amb el segòn quart lloc d'aquesta temporada ja son terceres a la general.

Les veteranes però van ser setenes tot i que van quedar molt a prop de les sisenes.

La regata la va guanyar en categoria senior masculí el Club de Rem Palamòs, donant la sorpresa i aconseguint així la primera plaça a la classificació; en categoria senior femení la regata va ser per al Club Natació Badalona i en veterà femení van quedar primeres les noies del Club Nautic Premià.

S'ha de dir que en aquesta ocasió la diferencia la va marcar el saber escollir el carril més adient per a correr les finals, l'entrega de la tripulació per remar en unes condicions difícils i la pericia dels timoners.


Aqui teniu les fotos de Premià