dilluns, 12 de gener del 2009

Sant Tornem-hi

Ja es Gener i com ja vaig comentar, els capgrossos remers ens hi hem tornat a posar un cop passades les festes de nadal durant les quals fem un descans. D'aqui a una setmana sabrem les dates i els llocs definitius on regatejarem, el 18 de gener la federació donarà a coneixer les viles que volen organitzar les diferents regates de la lliga. I nosaltres ja hem començat els entrenaments "seriosos", es a dir des d'ara i fins l'abril polirem la técnica, treballarem la resistencia i augmentarem la nostra potencia. A més, els timoners haurem d'aconseguir el nostre vuit ideal, com al futbol.

Es fixen ja els horaris d'entrenaments i ja les tripulacions deixen de ser mixtes. Tot i que sempre hi te cabuda gent nova amb ganes i es mantenen les barques d'iniciacio que no tenen cap altra pretensió que remar, passar una bona estona i que la gent tasti el nostre esport sense la pressió de la competició, tot i que haig de reconeixer que es el que finalment em motiva.

Ara mateix s'ens pot trobar al moll de pescadors del port de Mataró als següents horaris:

Masculí: dilluns i dimecres de 21h. a 22h.
Senior Femení: dilluns i dimecres de 20h. a 21h.
Veterà Femení: dilluns de 20h. a 21h. i dijous de 21h. a 22h.
Iniciació i Manteniment: dijous de 20 a 21h.

Entrenament físic (peses, carrera,...) al local de capgrossos: dijous de 20h. a 21.30h.

Ja olorem els nervis a la platja, la lluita contra el crono i veure la proa d'una altra barca gairebe alineada amb el nostre llagut arribant a la linea de meta!!!