dijous, 22 de gener del 2009

El calendari de regates

Ja es mig oficial: la federació catalana de rem ja ha establert les dates destinades al rem en banc fix. Els capgrossos i tots aquells que ens vulguin acompanyar poden saber des d'avui quan podràn gaudir d'un bon dia de rem.

Aqui teniu les dates:

29 de març V Campionat de Catalunya de Batels

19 d’abril III Regata llarga distància Campionat d’ergòmetre

10 de maig I Regata Lliga Catalana

24 de maig II Regata Lliga Catalana

14 de juny III Regata Lliga Catalana

28 de juny IV Regata Lliga Catalana

5 de juliol V Regata Lliga Catalana

19 de juliol VI Regata Lliga Catalana

9 d’agost VII Regata Lliga Catalana

23 d’agost XV Campionat de Catalunya

6 de setembre I Regata Llaüt Mediterrani

20 de setembre II Regata Llaüt Mediterrani

27 de setembre III Regata Llaüt Mediterrani

3 i 4 d’octubre V Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani

Encara, però, no son oficials els llocs on es competirà, el que si hem pogut saber es que la federació ha reservat una de les regates per que sigui celebrada a la costa central. Un clar reconeixement a la força que està agafant aquest esport a la costa de Barcelona i l'interés de la federació per a que es potenciï encara més a la zona més poblada de Catalunya.

Concretament els capgrossos hem sabut que aquesta regata es durà terme a Premià. Serà organitzada pel Club de Nautic de Premià i col·laboraràn en l'organització els clubs de Badalona i la Secció de Rem dels Capgrossos de Mataró. Serà tot un aconteixement per a una vila sovint visitada pels llaguts, tant de Badalona com de Mataró, amb motiu del Desembarcament Pirata que inicïa la seva festa major. Els capgrossos també hi tornen durant la setmana que duren les festes a aixecar castells.